Agrarische verzekeringen

Aangeboren affiniteit met paardensport.

Verzekeringen voor agrarische bedrijven

Agrarische bedrijven zijn veelal familiebedrijven waar met hart en ziel gewerkt wordt aan de productie van veilig voedsel. Of u nu een akkerbouw-, melkvee-of vleesveebedrijf runt, als agrarisch ondernemer moet u van vele markten thuis zijn om alle fysieke en administratieve werkzaamheden van uw bedrijf te kunnen uitvoeren.
Binnen de totale agrarische bedrijfsvoering is sprake van complexiteit aan risico’s. We willen u graag bijstaan in het overzien van de risico’s en het beheren ervan. Met de juiste verzekeringen bereiken we het belangrijkste doel: 'De continuïteit van uw bedrijf waarborgen!”. Daarmee zorgen we samen voor een gezonde toekomst voor uw bedrijf en uw gezin.

Agrarisch verzekeringspakket


VMK Assurantiën kan u een gedegen en op maat gesneden agrarisch verzekeringspakket bieden met al uw gewenste verzekeringen, naadloos aangesloten op uw specifieke situatie. Wij bieden u daarmee overzicht en gemak.
De risico’s afdekken die nodig zijn, daarvoor komen we graag uw bedrijf bezoeken. We zetten onze ervaring in om samen met u de risico's te inventariseren en de gewenste situatie te bespreken. Met deze gegevens als uitgangspunt, zijn we in staat om u de juiste agrarische verzekeringen te adviseren.

het agrarisch VERZEKERINGSPROGRAMMA OMVAT ONDER ANDERE: