VMK Woningmakelaardij

Kopen of verkopen


Het kopen of verkopen van een huis is één van de belangrijkste momenten in je leven, dus het moet gewoon goed geregeld zijn. Het is daarom fijn dat je bij het kopen van uw huis op onze deskundigheid en persoonlijke aandacht kunt rekenen. Daarnaast zijn wij er niet alleen tijdens het aan-/ of verkoopproces maar ook daarna kun je nog steeds op onze diensten rekenen!

Jouw woongenot begint namelijk pas bij het omdraaien van de sleutel van je nieuwe huis. Daarom staan wij je graag bij wanneer er verbouwplannen zijn, of de verzekeringen goed geregeld moeten zijn. Of maakt je liever gebruik van onze interieurstylisten en klussenservice? Bij VMK Makelaars & Assurantiën kan het allemaal!
Het team van VMK makelaars & assurantiën behoedt je voor onnodig veel stress en helpt om het maximale woongenot er uit te halen. Kortom, je bent er bij VMK Makelaars & Assurantiën van verzekerd dat alles gewoon goed geregeld is.

Huren of verhuren

Zoek je een huurhuis?

Er zijn tal van redenen om te bedenken waarom je liever een huis wilt huren dan een woning koopt. In elk geval hebben beide één ding met elkaar gemeen, namelijk het gaat om de plek waar jij lekker gaat leven! VMK Makelaars en Assurantiën helpt je graag bij het vinden van een passende huurwoning. Of heb je de passende huurwoning al gevonden en vindt je het nog een beetje eng om het huurcontract te ondertekenen? Geen probleem, ook daarin helpen wij graag!

Wil je een huis verhuren?

Door jouw huis te verhuren genereer je maandelijkse inkomsten voor je pensioen, of maak je liever die gedroomde wereldreis? Er zijn tal van redenen om jouw huis te willen verhuren. Bij VMK Makelaars & Assurantiën helpen wij jou daar graag bij. Wij zullen je begeleiden bij het vinden van een passende huurder en zetten de afspraken duidelijk op papier.

Taxeren

Eindelijk je gedroomde woning gevonden? Dan is het tijd voor één van de laatste stappen van het aankoopproces: een taxatierapport. Wij zijn graag bereid om je ook hierbij te helpen. En als het daarna dan echt allemaal definitief, dan is het tijd voor champagne! Vergeet uiteraard de volgende dag dan niet om nog even te bellen met onze verzekeringsadviseurs, want nu de verhuizing kan beginnen heb je eigenlijk nog weinig tijd voor de randzaken. VMK Makelaars & Assurantiën helpt je graag ook deze belangrijke onderdelen gewoon goed te regelen, zodat het ultieme woongenot straks verzekerd is!