VMK Bedrijfsmakelaardij

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte? Bij VMK Makelaars & Assurantiën hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van huisvesting. Of u nu wilt kopen of huren, of juist op zoek bent naar een belegging voor uw pensioen. VMK Makelaars & Assurantiën is in staat om op basis uw wensen een perfecte match te vinden.
Dus doe lekker waar u goed in bent: ondernemen!
Dan regelt het team van VMK Makelaars & Assurantiën de rest.

Of het nu gaat om een totaaladvies of de verzorging van enkele deeldiensten, wij leveren graag advies en begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. Wanneer nieuwe deuren geopend worden bent u er bij VMK Makelaars & Assurantiën gewoon van verzekerd dat alles goed geregeld is!

Kopen of huren


VMK Makelaars & Assurantiën heeft een uitgebreide en steeds groter wordende kennis van het vastgoed en de regio Oost-Nederland. De lokale vastgoedmarkt kent voor ons geen geheimen. Jarenlange ervaring stelt ons in staat voor jou een passende bedrijfshal, horeca-object, winkel, op A-locatie of kantoor te vinden. Zet onze vastgoedexperts aan het werk om in de wirwar van mogelijkheden de perfecte match te vinden.

Verkopen of verhuren

Heb je vastgoed in eigendom en overweeg je dit te verkopen of verhuren? VMK Makelaars & Assurantiën helpt graag met het vinden van een koper of betrouwbare huurder. Dan doen we op onze bekende proactieve en gestructureerde manier. Voor onze zoektocht start, inventariseren we eerst jouw wensen en bepalen we de waarde van het object. Daarna maken we een plan van aanpak met een prijsbepaling, doelgroepbepaling, marketingplan en courtagevoorstel. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Advies Vastgoedvraagstukken

VMK Makelaars & Assurantiën geeft huisvestings- en strategisch advies. Graag worden wij dan ook betrokken bij vastgoedvraagstukken van beleggers, ontwikkelaars, woningcorporaties en overheden. U kunt VMK Makelaars & Assurantiën inschakelen om advies over de afzetbaarheid, welke prijzen gevraagd kunnen worden en welk product bij de beoogde doelgroep past. Maar we kijken ook of een belegging of verduurzaming rendabel en slim is. Dit in een notendop, want kort samengevat komt het erop neer dat je ons voor alle vastgoedvraagstukken om advies kunt vragen.

Juist bij dit soort vastgoedvraagstukken is het brede dienstenpakket van VMK Makelaars & Assurantiën en onze kennis van de regio heel waardevol. Je wilt immers het vraagstuk van alle kanten goed kunnen beoordelen. De adviezen van VMK Makelaars & Assurantiën zijn goed onderbouwd met feiten en cijfers. Om dit altijd op het hoogste niveau te kunnen doen, volgen we de marktontwikkelingen op de voet.

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed wordt steeds interessanter, zeker nu rentevergoedingen op spaartegoeden zo laag zijn. Logisch dat nationale en internationale beleggers hun pijlen richten op de mogelijke beleggingen in Nederlands vastgoed. VMK Makelaars & Assurantiën heeft ervaring op het gebied van allerlei vastgoedbeleggingen. En dat maakt ons de ideale sparringpartner voor institutionele beleggers

Beheer

VMK Makelaars & Assurantiën is er om u te ontzorgen. Of dit nu is bij het verbouwen, verhuren of verkopen van vastgoed, wij zijn er ook voor u als het gaat om het beheer van vastgoed. Geen tijd of zin om de maandelijkse facturen te sturen? Noodzakelijk onderhoud te verrichten? Geen probleem! Het team van VMK Makelaars & Assurantiën regelt het! Met een eigen klusservice hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken, wel zo handig!