Interieuradvies en klussenservice

De traditionele makelaar die alleen nog bemiddeld bij aan- en verkoop is eigenlijk een beetje achterhaald. Dat beseffen wij bij VMK Makelaars & Assurantiën maar al te goed. Vandaar dat wij graag een stapje verder gaan en ons onderscheiden van een traditionele makelaar. Hoe we dit doen? Gewoon door jou alle zorgen uit handen te nemen, wel zo makkelijk!

Klussenservice

Verbouwen, renoveren, interieurbouw, schilderwerk, installatiewerkzaamheden. Wat je klus ook is, groot of klein, bij VMK Makelaars & Assurantiën ben je altijd aan het juiste adres! Zo hebben wij een eigen klussenservice die je o.a. kan helpen bij het verkoopklaar maken van je huidige woning, omdat je daar zelf geen ervaring of tijd en energie meer voor hebt. Onze allround klussenservice is een ervaren vakman die een helpende hand biedt voor elke klus.

En wanneer je woning weer helemaal strak en tot in de puntjes verzorgd is dan gaat de makelaar van VMK Makelaars & Assurantiën er snel mee aan de slag om een maximaal verkoopresultaat te behalen.

Huidige woning succesvol verkocht en je nieuwe woning ook laten verbouwen? Geen probleem! Ook daar helpen wij jou graag een handje, kortom alles gewoon goed geregeld. Zelfs wanneer je besluit om helemaal niet meer te verhuizen en je huidige woning wilt laten verbouwen, de service van VMK Makelaars & Assurantiën is voor iedereen!
Daarnaast biedt de klusservice van VMK Makelaars & Assurantiën je altijd een goede service en een volledige garantie op het werk dat geleverd wordt. Graag komen wij vrijblijvend langs om de klus te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Creëer jouw droominterieur

Handig die klussenservice van VMK Makelaars & Assurantiën, maar wat nou als je het lastig vindt om het juiste plaatje voor je huis te creëren? Bij VMK Makelaars & Assurantiën ook geen probleem, wij sturen graag de enige echte interieurpolitie bij je langs! Als jij ervoor zorgt dat de koffie klaarstaat dan staan onze enthousiaste stylisten graag voor jou klaar om je te voorzien van een passend stijladvies. Vanuit een frisse blik en met jouw wensen in het achterhoofd gaan zij aan de slag met de inrichting van jouw (nieuwe) huis (of kantoor, winkel, etc.). Geloof het of niet, jouw droominterieur is binnen handbereik. Het enige dat je zelf nog moet doen? Lekker onderuit zakken in je luie stoel en alles wordt door ons geregeld! Van woonaccessoires, zoals kussens en geurkaarsen, tot kwalitatief hoogwaardige vloeren en wanden, stofferingen en raamdecoratie.

Wanneer schakel je de interieurpolitie in?
Wanneer je de verkoopkansen van jouw huidige woning wilt vergroten kan het aantrekkelijk zijn om jouw woning eerst te laten stylen door een interieurstylist. Zelfs in tijden wanneer woningen zichzelf lijken te verkopen kan een interieurstylist van grote meerwaarde zijn. Een goede presentatie is immers onmisbaar bij de verkoop van je woning. Zo is de eerste indruk (Funda) het meest bepalend of er wel of geen bezichtiging wordt aangevraagd. Onze stylisten denken door de ogen van de koper en weten de juiste punten van jouw woning te benadrukken, de juiste sfeer neer te zetten en ruimte te creëren. En hoe meer bezichtigingen, des te hoger de verkoopopbrengst van jouw woning!

En bij het inrichten van je nieuwe woning? Dan mag je uiteraard ook gebruik maken van onze interieurpolitie! Samen met jou creëren wij een opnieuw en sfeervol thuis. Nog steeds niet helemaal overtuigd? Graag komen wij vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

VMK Makelaars & Assurantiën is dus meer dan een traditionele makelaar, beschouw ons maar als je eigen personal coach, voor alles op het gebied van wonen ben je bij ons met succes verzekerd!