Hippische Verzekeringen

Aangeboren affiniteit met paardensport.

Verzekeringen voor hippische wereld

VMK Assurantiën is vanuit persoonlijke interesse in de paardensport al jaren actief in het verzekeren van onder meer onroerend goed en transportmiddelen (paardenvrachtauto's) voor de hippische wereld.
De paardensport heeft op ons een sterke aantrekkingskracht. Door het jarenlang beoefenen en bestuurlijk organiseren van hippische evenementen voelen we ons sterk verweven met de hippische sector. Met dit gevoel voor en de kennis van de hippische wereld beschikt VMK Assurantien over een aantal bijzondere eigenschappen die ons bedrijf onderscheiden als unieke verzekeringspartner voor hippische zaken.
Zoekt u dus een verzekeringsadviseur, die begrijpt waarover u praat en kennis heeft van de risico’s die u loopt? Dan vindt u in VMK assurantiën een onafhankelijke partner die samen met u bekijkt welke mogelijkheden u heeft om eventuele risico’s optimaal af te dekken.

Compleet pakket schadeverzekeringen voor de particuliere paardenbezitter als hippische ondernemers


We bieden een compleet pakket aan schadeverzekeringen voor zowel de particuliere paardenbezitter als hippische ondernemers. Denk daarbij aan onroerend goed en materieel bij paardenhouderijen, pensions en maneges, opfokstallen of africhtingstallen. Zaken als paardenstallen, overdekte rijhallen, een shovel of tractor. Ook voor de gangbare vervoersmiddelen voor paardentransport bieden we prima verzekeringen. Zo wordt eventuele schade aan uw paardentrailer, paardenvrachtwagen of aanhangwagen prima afgedekt door onze autoverzekeringen en aanvullende auto-gerelateerde verzekeringen. Neem de eerste stap in de gang naar een gedegen oplossing voor uw hippische verzekeringen.

Maak een afspraak voor een gratis taxatie en inventarisering van de risico’s.